Skip to content

Wie zijn Wij?

Over Ons

 Wij zijn My Automotive een webshop begonnen vanuit passie voor auto’s.

10 jaar geleden begonnen als een universele all-round garage. Nu met 4 gecertificeerde monteurs, 2 stagairs, een werkplaatsmanager, een officemanager en een eigen showroom met +-100 auto’s op voorraad en 2 verkopers.
Ons hele team heeft maar 1 doel: Alles regelen voor de klant!

Met onze nieuwe webshop waarin het verkopen van hoogwaardige kwaliteit met zekere betrouwbaarheid voorop staat, kunnen wij nog beter klaar staan voor iedere klant met elke behoefte.

Onze Visie

Ons idee? Is klanten ontzorgen, de beste kwaliteit leveren en regelen dat het voor elkaar komt. Is er niet meteen een oplossing, dan zorgen we dat die er komt.

Onze Missie

MyAutomotive wil de beste zijn, optimaal onderhoud leveren op dealerniveau en tegen een reële prijs. Onze onderneming groeit, onze klanten kunnen zeker blijven van een continu hoog niveau. Bovenaan onze werkoverleggen staat tenslotte dat de kwaliteit moet blijven gewaarborgd, hoe druk het ook is.

Ons Verhaal

Wij? Begonnen in 2014 met de overname van een Ford-dealerschap met een leerling-monteur in dienst. We gingen verder als Ford-servicepunt en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een universele all-round garage met vier gecertificeerde monteurs, 2 stagairs, een werkplaatsmanager, een officemanager en een eigen showroom met 2 top verkopers. We zijn toegekomen aan een verdere uitbreiding en willen jullie graag kennis laten maken met een aantal top producten van hoogwaardige kwaliteit.

Betrouwbaarheid, service en snelheid.

Betrouwbaarheid, service en snelheid, dat is wat wij belangrijk vinden.

Ons merk is opgebouwd uit passie voor auto’s en we zetten ons dagelijks in om onze producten te verbeteren en meer innovatie in onze markt te brengen, om zo onze naam en positie in de huidige markt nog meer te verstevigen. We zijn erg gefocust op de eindgebruikers van onze producten. Met deze marketing strategie, tezamen met onze missie om meer innovatie te brengen naar de huidige markt, willen wij onze producten blijven vernieuwen en verbeteren om zo te voldoen aan alle wensen van de eindgebruikers.

Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en passie voor de automotive industrie staan aan de basis van het succes van Myautomotive.

Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Voor alle vragen en opmerkingen kunt u contact met ons opnemen.